Elevheste
Capella .
Navn: Capella
Født: 2008
Højde: 155 cm
Køn: Hoppe

Jeg hedder Capella. Jeg er en hest på omkring 155 cm, og jeg er født i år 2008. På ridebanen kan jeg godt lide at det går lidt hurtigt, men jeg er stadig opmærksom, og lytter til min rytter. Jeg er en sød hest og jeg elsker at springe.
Carlos af Lundsager .
Navn: Carlos af Lundsager
Født: 2013
Højde: 164 cm
Køn: Vallak

Jeg hedder Carlos. Jeg er en hest på omkring 163 cm, og jeg er født i år 2013. Jeg er rigtig god til både dressur og spring, og jeg elsker at arbejde. Jeg er opmærksom på min rytter og er nem at styre.
Cordelion .
Navn: Cordelion
Født. 2006
Højde: 140 cm
Køn: Vallak

Jeg hedder Cordelion. Jeg er en pony på omkring 138 cm, og jeg er født i år 2006. Jeg er sød og rolig på ridebanen, både i spring og dressur. På staldgangen kan jeg godt finde på at lægge ørene tilbage, men det er der intet ondt i. Jeg er rigtig god til børn, og jeg kan rides af alle.
Filippa .
Navn: Filippa
Køn: Hoppe

Jeg hedder Filippa. Jeg er en pony på omkring 142 cm. Jeg står helt stille på staldgangen, når du sadler mig op, og jeg elsker at blive hygget om. Jeg er frisk på ridebanen, men du kan sagtens styre mig.
Hibbuhl Barcelona (B .
Navn: Barca
Født: 2011
Højde: 144 cm
Køn: Hoppe

Jeg hedder Barca. Jeg er en smuk Connemarepony på 144 cm. Jeg elsker at blive kælet med. Jeg står altid pænt på staldgangen og er også sød og artig i ridehallen. Alle kan ride mig og jeg elsker både spring og dressur.
Snif .
Navn: Snif
Født: 2006
Højde: 147
Køn: Vallak

Jeg hedder Snif. Jeg er en pony på 147 cm og jeg er født i år 2006. Jeg har et godt sind og jeg står roligt på staldgangen når du strigler og sadler mig op. På ridebanen kan jeg godt virke lidt frisk, men du kan sagtens standse mig, hvis det går for hurtigt. Jeg elsker at snakke og blive hygge om, og jeg vil altid min rytter det bedste.
Tulle .
Navn: Tulle
Født: 2016
Højde: 150 cm
Køn: Hoppe

Jeg hedder Tulle. Jeg er en lille hest på omkring 150 cm, og jeg er født i år 2016. Jeg kan godt lide at der er gang i den og vil gerne løbe lidt, men jeg er ikke så gammel endnu. Jeg er rolig og laver aldrig ballade. Jeg elsker at blive nusset på staldgangen.
Zafir .
Navn: Zafir
Køn: Vallak
 
Jeg hedder Zafir og er en sød og rar pony. Jeg eeeelsker at snakke og hygge. Jeg er også sød og rar at ride. 

Nyheder

Sponsorer