Egtved Rideklub søger underviser

Underviser og ildsjæl søges til Egtved Rideklub                     

Vores underviser gennem 20 år har valgt at søge nye udfordringer og Egtved Rideklub søger derfor ny ridelærer til god og velfungerende rideklub med ca. 150 medlemmer og god klubånd. Vi har pt. 14 rideskoleheste og ca. 25 privat heste. Vi holder en del stævner hvert år hvor rideskolens elever også gerne deltager.

Vi søger er en alsidig, kompetent, entusiastisk og mødestabil underviser med undervisningserfaring til og med LA/MB niveau i spring og dressur. Du skal have lyst og inspiration til at være med til at forme dit eget job, så vores rideskole fortsat er noget særligt. Du skal kunne undervise både børn, voksne, begyndere som øvede ryttere, primært i dressur og spring. Som underviser har du grundridningen på plads og kan formidle principperne for korrekt ridning på en let forståelig måde. Du skal være mødestabil og engageret i hver enkelt rytter.

Du bliver i samarbejde og dialog med rideskolens bestyrelse den overordnede ansvarlige i dagligdagen, indenfor følgende områder:

  • Elevskolen, herunder tilrettelæggelse og undervisning i klubben.
  • Rideskolens heste, deres velbefindende, dyrlæge, smed, køb/salg m.v.
  • Vedligeholdelse og anskaffelse af elevskolens materiel.
  • Bestyrelsens forlængede arm i dagligdagen ved at sikre den gode tone, ånd og heste hold i klubben.

Derudover skal du være indstillet på at hjælpe med staldarbejde i forbindelse med ferier og lign. Der vil være mulighed for opstaldning af egne heste samt at give privatundervisning.

Undervisningen foregår som udgangspunkt mandag-torsdag i tidsrummet kl. 15.00 – 20.00. Ansættelsen er p.t. på ca. 22 timer pr. uge, men for den rette kandidat vil der være mulighed for udvidelse og ikke mindst fleksibilitet i forhold til undervisningsplanen ved oprettelse af flere hold. Modsat kan der ved behov være mulighed for at rykke rundt på dagene eller kun vælge nogen af dem – det kan vi tale om.

Du kommer til at arbejde i gode faciliteter. Egtved Rideklub har 2 ridehaller (20×60 og 20×40), en udendørs dressurbane (20×60) og en stor udendørs bane til spring. Den ene stald er fra 2004 og den anden er renoveret i 2017. Der er endvidere gode turmuligheder i området.

Det forventes at du værdsætter positiv kommunikation og er en teamplayer, idet du kommer til at arbejde tæt sammen med engageret bestyrelse og vores staldarbejder, der varetager alle opgaver i stalden, harver bane, sætter heste på fold og andre praktiske opgaver.

Du må påregne prøveundervisning som en del af ansættelsesproceduren.

Løn efter aftale.

Egtved Rideklub ser positivt på deltagelse i kurser og anden videreuddannelse, der kan være til gavn for rideskolens elever.

Tiltrædelse: snarest muligt, der vil blive holdt samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Søren Slothuus på tlf. 61221211.
Ansøgning vedlagt CV og referencer sendes på mail til formand@egr.dk

Stillngsopslaget kan downloades her: Underviser søges til Egtved Rideklub