Podcast om ridesport

Velkommen til Danmarks første podcast om ridesport, hvor du selvfølgelig har mulighed for at lytte med.

Vi håber I vil dele denne med Jeres medlemmer.

Den første podcast herhjemme om ridesport er nu på gaden. Podcasten Ridesport.nu udkommer to gange om måneden og vil være tilgængelig på ridesport.nu/podcast. Bag podcasten står Lars Moss, tidligere kommerciel chef i Dansk Ride Forbund, og Louise Hededam, journalist og tidligere chefredaktør på Everhorse.

– Podcastmarkedet er i vækst. Vi ser både virksomheder og mediebureauer benytte denne platform til markedsføring, og vi skal selvfølgelig følge med udviklingen af forbrugernes vaner. Det bliver spændende at komme i gang, siger Lars Moss.

– Vi bruger utroligt mange timer med at slæbe hø ind, muge bokse og køre rundt i landet med trailer på, og i stedet for at lytte til tilfældig radio eller gå og tale med os selv, kan vi nu fordybe os i den sport, vi alle elsker, siger Louise Hededam, som er producent og vært på podcasten.

Podcasten kommer til at dække en bred vifte af emner. Nogle vil lægge op til debat, mens andre vil tage fat i nørdede detaljer om ridesport, og andre igen vil komme tættere på nogle af de ryttere, som vi andre kan lære noget af.

Louise Hededam er både aktiv rytter og journalist og vil derfor gå til stoffet med faglig indsigt og saglig nysgerrighed.

Morten Dueholm Larsen fra PAVO Danmark har valgt at benytte podcastens muligheder, for at nå ud til kunderne:

– Jeg synes, den digitale udvikling er enormt spændende, og det virker helt oplagt at støtte en podcast, der henvender sig til et bredt udsnit af vores kunder. Jeg kender folkene bag og sætter pris på deres professionalisme, og derfor er jeg ikke bange for at gå ind i projektet. Det bliver interessant at se, hvordan det kan udvikle sig, siger Morten Dueholm, som har benyttet annonceringsmuligheden i Podcasten.

Du finder podcasten her: ridesport.nu/podcast, og den vil også komme på iTunes hurtigst muligt.

Al kontakt vedrørende det redaktionelle, herunder også ønsker til indhold, kan stiles til Louise Hededam på redaktion@ridesport.nu eller 26367577.

Vil du høre mere om muligheden for at være en del af projektet og blive sat ind i mulighederne for markedsføring, så kontakt salg@ridesport.nu eller +45 4030 1642.

Med venlig hilsen

Ridesport.nu